Pogoji uporabe

ALKALOID – FARM podjetje za trženje in posredništvo d.o.o.
Šlandrova ulica 4,
1231 Ljubljana – Črnuče
Slovenia

Matična številka : 3872173000
Davčna številka: SI 44280602
e-pošta: [email protected][email protected]
Telefonska številka: +386 1 300 42 90

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI PREMAMA DUO

ALKALOID-FARM, d. о. о., se vam zahvaljuje za izkazano zanimanje za naše izdelke in za obisk naše spletne strani PREMAMA DUO (v nadaljnjem besedilu: spletna stran).

Z uporabo spletne strani, kot uporabnik potrjujete, da ste prebrali navedene splošne pogoje uporabe in politiko o zasebnosti in da se z le-tem strinjate. Če se z pogoji uporabe in politiko zasebnosti ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Priporočamo, da zaradi morebitnih sprememb občasno ponovno pregledate ažurirane pogoje uporabe in politiko zasebnosti.

INFORMACIJE

Informacije in podatki na tej spletni strani so zgolj informativne narave in v nobenem primeru ne nadomeščajo strokovnega zdravniškega ali drugega nasveta. Opozarjamo, da informacije podane na tej spletni strani (in povezujočih straneh) uporabljate na lastno odgovornost, zato pred uporabo katerihkoli informacij predhodno piščite strokovni nasvet.

Podatki na spletni strani ne predstavljajo zavezujočega pravnega posla, razen če ni izrecno navedeno drugače.

Čeprav si bo ALKALOID-FARM, d. o. o. ves čas prizadeval, da bodo podatki na spletni strani točni in ažurni ter, da bo delovanje spletnega mesta potekalo nemoteno, hkrati ne daje nikakršnih zagotovil (izrecnih ali implicitnih) za primer netočnosti, neažurnosti podatkov/ informacij ter tehničnih težav v zvezi z uporabo spletne strani ter v tem oziru ne prevzema nikakršne odgovornosti.

ALKALOID-FARM, d. o. o., ima pravico do spremembe vsebine, začasne ali popolne ukinitve/prekinitve delovanja spletne strani, brez predhodnega obvestila ter v vezi s tem ne prevzema nikakršne odgovornost.

ALKALOID-FARM, d. o. o., kot tudi katera druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi ali vzdrževanju te spletne strani v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij na tej spletni strani (ali iz povezanih strani) ter do uporabe in/ali nemožnosti uporabe teh informacij ter kakršnih koli pomanjkljivosti ali napake v njihovi vsebini.

V kolikor bi se kateri koli uporabniki te spletne strani odzval z objavljanjem kakršnih koli informacij, te informacije ne veljajo kot zaupne informacije (gre za nezavarovane informacije) in podjetje ALKALOID-FARM, d. o. o. v zvezi z le-temi ne prevzema nikakršne odgovornosti. ALKALOID-FARM, d. o. o. si pridržuje pravico, da takšne informacije uporabi brez vseh omejitev ter brez navajanja vira razkrije in deli kateri koli drugi stranki.

POVEZAVE DO SPLETNIH STRANI TRETJIH OSEB

Vse povezave do spletnih strani tretjih oseb so na tej spletni strani na voljo uporabnikom zgolj z namenom zagotoviti večjo uporabnost predstavljenih vsebin. ALKALOID-FARM, d. o. o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Vse informacije in podobe, ki so objavljene na tej spletni strani, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Brez pisnega soglasja družbe ALKALOID-FARM, d. o. o., je prepovedano vsakršno reproduciranje, prenašanje, kopiranje, preslikavanje ter uporaba informacij, podob, zvočnih informacij, ki so predstavljene na tej spletni strani ter povezanih spletnih strani. Prošnja za uporabo informacij, ki jih vsebuje ta spletna stran, mora biti naslovljena na družbo ALKALOID-FARM, d. o. o., in sicer na e-pošto: [email protected]

Vse blagovne znamke in zaščitni znak, ki se pojavljajo na tej spletni strani, so registrirani zaščitni znaki družbe ALKALOID-FARM, d. o. o., in/ali z njo povezanimi družbami ali subjekti, za katere velja zakonito pridobljena pravica do uporabe s strani družbe ALKALOID-FARM, d. o. o.

„PREMAMA KLUB”

Naša spletna stran ponuja članstvo v PreMama Klubu. Članstvo v PreMama Klubu je brezplačno in prinaša prilagojene vsebine skozi celotno obdobje nosečnosti.

Z včlanitvijo v PreMama Klub preko obrazca na spletni strani www.premama.si se uporabnik strinja s prejemanjem občasnih e-poštnih sporočil z novicami, promocijami ter informacijami o novih izdelkih in pomembnih posodobitvah.

Pred uporabo te storitve si, prosimo, preberite  Politiko zasebnosti.

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV

Ti splošni pogoji začnejo veljati z dnem objave na spletnem mestu. Datum zadnje posodobljene različice: 1. 4. 2024, Ljubljana

ALKALOID lahko kadar koli spremeni splošne pogoje in sicer z objavo spremenjene različice na tem spletnem mestu. Takšne spremembe začnejo veljati takoj po objavi.

©2024. Vse pravice pridržane.