Nosečnost

Nosečnost je obdobje preobrazb in pričakovanj. S skrbjo za svoje zdravje boš ustvarila optimalne pogoje za zdrav razvoj svojega dojenčka. PreMamaduo te podpira na tej čudoviti poti.

PreMamaduo

Nosečnost

  • multivitaminski in multimineralni izdelek z omega-3 maščobnima kislinama DHK in EPK
  • 11 vitaminov, 9 mineralov, vključno s folno kislino, ki je še posebej potrebna za pokrivanje potreb ženskega telesa v rodnem obdobju
  • 1 tableta in 1 kapsula dnevno z nekaj tekočine po obroku

Koristne vsebine

V času pričakovanja in intenzivnih priprav na prihod novega družinskega člana je povsem naravno, da imaš mnogo vprašanj. Naš cilj je zagotoviti, da si na vsakem koraku svoje nosečnosti dobro informirana. S tabo delimo koristne informacije o vseh pomembnih vidikih: razvoju tvojega otroka, telesni vadbi, prehrani, skrbi za tvoje dobro počutje med nosečnostjo in pripravah na porod, da lahko ta poseben čas doživljaš z zaupanjem in mirnostjo.

Nosečniški koledarček

PreMamaduo nosečniški koledarček ti pomaga določiti, kako dolgo si že noseča, da boš lažje spremljala pričakovane telesne spremembe v določenem obdobju nosečnosti in razvoj tvojega otroka.

  • 1 Izberite prvi dan vaše zadnje menstruacije v koledarčku

Kalkulator uporabljajte le kot vodilo. Premama Duo ni odgovorna za točnost prikaznih podatkov.

PreMama Klub

V PreMama klubu skupaj ustvarjamo posebne trenutke na poti k materinstvu. Brezplačno članstvo prinaša osebno prilagojene vsebine, praktične nasvete in neskončno podporo skozi vsak korak nosečnosti in prvih trenutkov materinstva.

Izberi eno od spodnjih možnosti

©2024. Vse pravice pridržane.