Načrtujem nosečnost

Načrtovanje srečnega pričakovanja zahteva posebno pozornost. S PreMamaduo boš zagotovila svojemu telesu podporo za prihodnost, polno veselja in ljubezni.

PreMamaduo

Načrtujem nosečnost

  • multivitaminski in multimineralni izdelek z omega-3 maščobnima kislinama DHK in EPK
  • 11 vitaminov, 9 mineralov, vključno s folno kislino, ki je še posebej potrebna za pokrivanje potreb ženskega telesa v rodnem obdobju
  • 1 tableta in 1 kapsula dnevno z nekaj tekočine po obroku

Koristne vsebine

Če razmišljaš o zanositvi, smo tukaj, da te pri tem podpremo. S tabo delimo koristne informacije o optimalnem času za intimnost in zaznavanju ovulacije ter ponujamo napotke za uspešno zanositev. V spodnjih prispevkih boš odkrila tudi nasvete za obvladovanje morebitnih izzivov pri zanositvi in zgodnje znake nosečnosti.

Ovulacijski koledarček

Želiš ugotoviti, kateri dnevi v tvojem ciklu so najbolj optimalni za zanositev? Z našim PreMamaduo ovulacijskim koledarčkom lahko enostavno določiš dneve ovulacije in predvidiš prihodnje cikluse, kar izboljša tvoje možnosti za zanositev.

  • 1 Izberite prvi dan vaše zadnje menstruacije v koledarčku
  • 2 Vnesite običajno trajanje vaše menstruacije

Predviden naslednji cikel:

Kalkulator uporabljajte le kot vodilo. Premama Duo ni odgovorna za točnost prikaznih podatkov.

PreMama Klub

V PreMama klubu skupaj ustvarjamo posebne trenutke na poti k materinstvu. Brezplačno članstvo prinaša osebno prilagojene vsebine, praktične nasvete in neskončno podporo skozi vsak korak nosečnosti in prvih trenutkov materinstva.

Izberi eno od spodnjih možnosti

©2024. Vse pravice pridržane.